Zakład Mięsny Masarnia Zygmunt to producent wysokiej jakości wyrobów wędliniarskich

Prowadzona przez Zakład produkcja opiera się jedynie na sprawdzonych, tradycyjnych technologiach. Obecnie w ofercie znajduje się ponad 130 rodzajów smacznych kiełbas, wędzonek i wędlin podrobowych, oraz mięs które zostały zauważone i docenione na arenie regionalnej. Wierność  staropolskim recepturom sprawia, że oferowane produkty pozostawiają niezapomniane wrażenia  sensoryczne i podbijają polskie stoły.

Stały nadzór Powiatowego Inspektoratu Weterynaryjnego i stosowanie nowoczesnych technologii gwarantują wysoką jakość i znakomity smak wyrobów. Firma dostarcza towar do sklepów mięsnych na terenie całego Podkarpacia. Dostosowywanie Zakładu do wymogów Unii Europejskiej podniosło higieniczność i zdrowotność produkowanej żywności.

Początki działalności sięgają 1989 roku. Początkowo Zakład sprzedawał swoje produkty jedynie na rynku lokalnym, jednak duże uznanie Klientów zapoczątkowało szybkie poszerzenie rynków sprzedaży.

Firmę przy ul. Naftowej 16 założył Bolesław Zygmunt, który od 1989 roku prowadził ją wspólnie z małżonką. Kolejno przekazał ją następnemu pokoleniu i przejęła ją córka Żaneta. Już od pierwszych dni firma stawiała na rodzime tradycje, jakość i bezpieczeństwo produktów oraz satysfakcję Klientów, było to gwarantem nieustannego pozyskiwania nowych i wiernych Kontrahentów.

W związku z potrzebą rozwoju i modernizacji, w 2020 roku firma została przeniesiona na ulicę Naftową 1. Stanął tu nowoczesny obiekt spełniający najsurowsze normy unijne. Jego wysoki standard pozwala na utrzymanie wszelkich wymogów sanitarnych oraz daje gwarancje bezpiecznej dla zdrowia żywności. Dewiza firmy to solidność, rzetelność, a przede wszystkim wysoka jakość wyrobów. Produkty tworzone są z szacunkiem do dawnych, tradycyjnych receptur co nadaje im wyjątkowość smaku i powrót do lat dzieciństwa.

Zapraszamy do współpracy!

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.